Despre noi

Ce este Skiromania.ro?

Skiromania te ajută să descoperi cele mai bune oferte la haine si echipamente pentru ski vandute de diferiți comercianți cu amănântul din România, prin organizarea acestora într-un catalog cuprinzător pe care îl găsiți pe Skiromania.ro.

Ați găsit ceva ce vă place?

Tot ce trebuie să faceți este să dați click pe produsul dorit pentru a-l putea achiziționa direct de la comerciant.

Ce tipuri de magazine găsiți pe Skiromania.ro?

Skiromania.ro înglobează oferte de la zeci de magazine online pentru fiecare dintre următoarele categorii: schiuri, clapari, ochelari ski, haine ski etc

Skiromania.ro vinde aceste produse direct?

Skiromania colaborează direct cu diferiți comercianți cu amănântul și magazine din România pentru a se asigura că prețurile, produsele și disponibilitatea acestora sunt actualizate în mod regulat pentru ca experiența dumneavoastră pe Skiromania.ro să fie căt mai plăcută și utilă.

Atunci când faceți click pe unul dintre produse și/ sau apăsați pe butonul “Vezi pret” vă vom redirecționa către site-ul retailerului, deoarece Skiromania nu vinde sau livrează direct niciunul dintre produsele pe care le veți găsi pe site.

Daca aveti intrebari suplimentare sau doriti sa va ajutam sa gasiti un produs in catalog, ne puteti scrie la [contact @ Skiromania.ro]